כאשר מתאמים אירועים קטנים שמתקיימים עבור מפגשים עסקיים או משפחתיים, המארחים מעוניינים שהם יהיו מאד מוצלחים ולכן דואגים לכל המעטפת.
קולינריה עבור קייטרינג לאירועים קטנים
אין ספק שהקולינריה היא זו שמכתיבה את הצלחתם של האירועים השונים ולכן המארחים בוחנים כמה וכמה אפשרויות גסטרונומיות כדי להעניק לאורחים שלהם ארוחת ברמה קולינרית שהם לא ישכחו זמן רב. כדאי להתייעץ עם השף של נויה ולקבל ממנו כמה רעיונות מקוריים כדי שהאורחים ייהנו מכל ביס. לאחר שהשף מקבל מידע על ההרכב של האורחים, הוא מציע מראש למארחים כמה אופציות איכותיות וזאת לאור הניסיון רב השנים שלו בתיאום קייטרינג לאירועים קטנים.
אירועים קטנים עם סושי לכל האורחים
המאכל היפני אהוב מאד על הקהל בישראל ולכן זו גולת הכותרת באירועים רבים הן משפחתיים והן עסקיים. במטבח הנקי וההיגייני מכינים הטבחים שלל סוגים של גלילי סושי עם ירקות טריים כמו אבוקדו, גזר, בטטה, צנון יפני ואופציות נוספות, האורז הדביק, החביתה והאצות הנפלאות יוצרים יחד מעטפת אהובה. ברוב המקרים מכינים מגש שיש בו רולים הכוללים גם דגים כמו סלמון או טונה ומגש נוסף שהוא ללא הדגים, עבור המוזמנים שמעדיפים קטגוריה זו.
מזנונים עמוסי כל טוב באירועים קטנים
מעבר לכך אם מדובר בנערים המגיעים לחגיגת בת מצווה או בר מצווה, הם ישמחו מאד לראות את המגשים עמוסי לחמניות רכות עם המבורגר. בקעריות יוצעו להם מלפפונים חמוצים, פרוסות של עגבניות, עלי חסה, בצל חתוך, בקבוקים של רטבים אהובים כמו קטשופ, ברביקיו ומיונז. כל אחד מניח את המוצרים הנהדרים בתוך הלחמנייה ונהנים מהמוצר הטעים.
כמו כן ימתינו להם מגשים שיש בהם כריכוני ביס עם כמה אופציות של מילויים נפלאים, קרנבל בשרים עם כמה סוגים של נתחי בשר משובח שעברו תהליך מוקפד של צלייה עם המון תבלינים אשר יצרו מוצר מוגמר יוצא דופן.
שירותי קייטרינג עם שניצל בחלה
אחד הלהיטים של קייטרינג לאירועים קטנים הוא שניצל בחלה. השפים של נויה דוכני מזון לאירועים משחזרים עבור כל משתתף את הטעם המוצלח והקריספי של שניצל בחלה שאוכלים בשישי בצהרים, כשהשניצל הוא חם ומונח בתוך חלה טרייה. כדי להוסיף לכך טעמים נוספים המוזמנים יכולים להניח בתוך פרוסות החלה האלו גם ירקות שונים, חמוצים ורטבים נהדרים שנספגים בתוך החלה. המאכל המוצלח סוחף אחריו משתתפים רבים שמגיעים שוב ושוב לדוכני אירועים כדי ליהנות מהמעדן.
מאכלים חורפיים באירועים קטנים
בחורף האורחים אוהבים מאד להתחמם ולכן השפים של נויה דוכני מזון לאירועים מציעים מרקים שונים. ההיצע האפשרי הוא מרק ירקות, עגבניות, עדשים, מרק כתום ועוד. האורחים נהנים למזוג מרק חם ומהביל בקעריות ולהוסיף שקדי מרק, קרוטונים, ריבועי לחם ועוד. העובדה שיש מרק כמנה ראשונה היא בחירה של רבים אשר חושבים שמבחינתם זו המנה האידאלית כדי לחמם את הבטן ולאחר מכן הם עוברים בין הדוכנים של קייטרינג לאירועים קטנים ונהנים מהמבחר הגדול של בשרים, סושי והמון ירקות ותוספות.
אם אתם מעוניינים לתכנן אירוע מוצלח שתואם בדיוק את הצורך, תנו לנו לסייע לכם בחשיבה לגבי ההרכב הקולינרי. אין ספק שכל אחד מהמוזמנים ייהנה מההיצע ורבים מהם יגיעו שוב ושוב לדוכנים השונים כדי לקחת מנה נוספת של מאכל שהיה מוצלח מאד עבורם.
אולי יעניין אותך השכרת ציוד לאירועים בירושלים