רוצה לפרסם כתבה? מלא פרטים:
כולנו מוזמנים לאירועים בלי סוף, כולנו גם מזמינים לאירועים, אירועים של מעגל החיים ואירועים אחרים. האוכל מוכן הוא הכוכב המרכזי בכל אירוע, והדבר שבדרך כלל זוכרים, ואיכותו וטיבו קובעים את איכות האירוע.
האירוח המסורתי כולל ישיבה סביב שולחנות, והגשה על ידי מלצרים. לעיתים המראה היפה לא תואם את הטעם, את זה לא ניתן לדעת מראש.
בשנים האחרונות נולד טרנד חדש בתחום הקולינרי באירועים – במקום ישיבה סביב שולחן והמתנה למלצר עם בטן מקרקרת, דוכני מזון מגוונים המפוזרים במקום, ומאפשרים לכל אורח לבחור את המזון בו הוא חושק.
בואו נעשה רגע סדר: האסוציאציה העולה בראש כאשר שומעים את המילה דוכן, היא או אדם שמוכר את מרכולתו בשוק או ברחוב, או רחוב נחלת בנימין בתל אביב על שלל דוכני האומנים שבו, או דוכן בשוק, או יריד.
הכל נכון –אך בעולם כמו בעולם הדברים נמצאים בתנועה מתמדת – מתפתחים למשהו רחב יותר, והדוכן ההוא מהשוק, הופך להיות דוכן יפה ויוקרתי, משוכלל ומודרני, שמאחוריו עומד שף ועליו מזון כיד המלך.
אותו בורקס או רבע עוף – הלחמניות העגולות והסלטים – אף הם משתדרגים למזון עדכני ומגוון יותר.
NOYA FOOD דוכני מזון מציעים להוסיף ערך מוסף ל על ידי דוכני מזון מגוונים, המוסיפים גוון טעים לכל אירוע.
חמשת היתרונות הבולטים של דוכני המזון:
1 – המזון המוצע נראה לעין כולל חומרי הגלם – לעיתים אף נעשה על המקום.
אנשים רבים אוהבים לראות בעיניהם את חומרי הגלם ואת אופן ההכנה.
2 – מזון מגוון מאד שנפרש על פני דוכני מזון רבים. הדבר מאפשר בחירה מלאה
של האורחים על פי אהבתם ורצונם.
3- אין כל צורך בהמתנה למלצר, השרות הוא אישי ומידי.
4- טעמים וסגנונות רבים המוסיפים צבעוניות לאירוע.
5 – האורח יכול לבחור מתי לאכול בכל רגע נתון, בחתונות לדוגמא הרוקדים
לעתים רעבים לאחר כל סבב, ואו מחפשים שתייה קרה או חמה. האוכל המגוון זמין כל הזמן.
זוכרים את המשפט האלמותי מתוך המערכון של הגשש החיוור – וגר זאב עם שיפוד וכבש בתנור?
באירוע אחד שיש בו מענה לצמחונים, מענה לטבעונים, מענה לאוהבי בשר וכמובן מענה לאוכל היפני סושי על גווניו– יש גם אהבה וקירוב לבבות. ישנה גם תחושה של קלילות וחוויה מסוג שונה – אכלתי אוכל מגוון שאני בחרתי.
ובנוסף לכל הטוב הזה, דוכן מזון מהווה מקום מפגש חברתי קטן לאנשים בעלי אותו טעם.
אז מתי האירוע הבא שלכם?
שתפו אותנו: